ALLTOGETHER FESTIVAL

LINE-UP 2024

LINE-UP

VIJDAG 31 mei

Host: Ryan Haripersad

 • 17:00 – inloop
  DJ / VJ
 • 18:30 – 19:30
  19 Stone Juicer
 • 19:30 – 20:00
  DJ / VJ 
 • 20:00 – 21:30 
  BULLUK – XL
 • 20:00 – 21:30 
  DJ / VJ
  VERZOEKNUMMERS
 • 21:45 – 23:30
  STATUS QUOTES 
  MORE THAN A TRIBUTE BAND

LINE-UP

ZATERDAG 1 JUNI

Host: Ryan Haripersad

 • 13:00 – 15:00
  JEUGDFESTIVAL MET KELLY TIMMERS
  THIMO | FLARE GIRLBAND |  JASMIJN 
 • 15:30 – 17:00
  TRAFASSI  met Edgar Burgos 
  MET FULL WASMACHINE PROGRAMMA
 • 17:00 – 17:30
  DJ HYL&PAS – DJ duo Hylke en Pascal
 • 17:45 – 19:15
  ROCK ‘N ROLL JUNKIES 
  HERMAN BROOD Tribute Band
 • 19:30 – 20.00
  CAMILLE JANSZEN – ALLROUND DJ 
 • 20:00 – 21:15
  THE ROYAL RAMONAS – INDO ROCK BAND
 • 21:30 – 22:00
  DJ AKKIEBINZO 
 • 22:00 – 23:30
  SELECTABEATS SHOWBAND m.o.a.
  KING SELECTA –  RANI – ASHLEY – DAMIEN – KASHBB – JERRY BASE & FULL LIVE SHOWBAND

19 Stone Juicer

 

19 Stone Juicer is een Baarnsche rock-popband bestaande uit drie muzikanten, gitarist (René van de Meehn, (bassist) Arthur Van Rossum en (drummer/zanger) Wim Stolp.

19 Stone Juicer is in 2021 opgericht en de band speelt voornamelijk rock en popmuziek van de 70’s en 80’s. Legendarische nummers van onder andere ZZ Top, CCR, Bruce Springsteen, Dire Straits, Eric Clapton, The Rolling Stones en de Golden Earring.

19 Stone Juicer probeert iets goeds neer te zetten om de luisteraars te laten genieten waarbij het plezier in het maken van muziek met elkaar, voorop staat. In het afgelopen jaar heeft de band op verschillende festivals mogen staan. Vrijdag 31 mei 2024 zal 19 Stone Juicer het Alltogether festival in de Pekingtuin in Baarn openen.

Let’s rock together!

BULLUK - XL

De band BULLUK-XL, onvervalste Rock, met extra pit!

De Baarnse rockband BULLUK brengt al jaren met veel energie een greep uit de gouden pop/rock-historie.

Dit jaar staan we op het podium als Bulluk-XL. De basis-band is dan uitgebreid met een strakke blazerssectie: trompet en 2x sax. Dit komt uitermate goed van pas bij de wat meer funky rocknummers, maar ook bijvoorbeeld werk van Golden Earring zetten we daarmee nog overtuigender neer.

Naast classic pop/rock nummers brengen we op All Together ’24 ook een paar onvervalste Nederpop-hits. Denk aan werk van De Dijk, The Scene en Bløf.

Al met al kijken we er naar uit om met het gehele publiek te knallen op de openingsdag van dit gave Pekingtuin-event!
 
www.bulluk.nl

Status Quotes

Four men: two guitars, bass and drums. With a mission to honour the music of Status Quo, which they all admired and grew up with. Especially the era when Quo became famous as the Frantic Four. You wanna hear songs that Quo never played live? The biggest hits? Or a complete album? Status Quotes delivers it. They are more than a tributeband, they take you into an unbelievable journey of 12-bar-boogierock! For the latest news, photos and much more: follow us on Facebook!

 

 

jeugdfestival met kelly timmers

Ook dit jaar zal Kelly Timmers het jeugdfestival verzorgen. Er is van alles te doen voor kinderen: schminken, dansen, zingen en misschien wel op het podium staan! 

Kelly Timmers Entertainment is opgericht in 2009 door Kelly van de Pol – Timmers. Zij studeerde in 2009 af aan Lucia Marthas Institute For Performing Arts te Amsterdam opleiding podium kunstenaar en opleiding docentdans.

Veel ervaringen in het werkveld en een grote passie voor vele vormen van entertainment hebben geleid tot het oprichten van Kelly Timmers Entertainment. In samenwerking met professionele en afgestudeerde dansers, zangers, dj’s, muzikanten, dansdocenten en entertainers verzorgt Kelly Timmers entertainment het gewenste spektakel geheel op maat.

Kelly Timmers Entertainment staat voor: Live entertainment met een persoonlijk aanpak, geheel naar wens en voor een zo groot mogelijk publiek met als kernwoorden: Enthousiast, Professioneel, Flexibel, Spetterend en met volle overgave..

The Royal Ramonas

 

Royal Ramonas, complete coverband! Van Rock and Roll tot Soul, van Country tot Evergreens! Aangevuld met Potjo2 en Lagu2!

trafassi

Trafassi is misschien wel de bekendste Caribische band van NL.  De coverband rond zanger-percussionist Edgar ‘Bugru’ Burgos.
Trafassi speelt een mengeling van Caribische stijlen, top 40-hits en eigen materiaal.

Trafassi scoorde een grote hit met “Wasmasjien” welke in 1985 ruim 8 weken in de Nederlandse Top40 stond en de 10e plaats als hoogste notering had.

Zowel in de jaren ’80 als ’90 was Trafassi de meest succesvolle Surinaamse band in Nederland. In 2010 deed de band een theatertournee ter gelegenheid van het dertigjarig jubileum.

De bedoeling van de band is om de Nederlandse showbizz een tropische, Caribische dimensie te geven. Zij doen dit met een gevarieerd repertoire van Surinaams, Antilliaanse en Nederlands met merengue, kaseko, salsa, zouk, calypso en vele andere ritmes.

selectabeats SHOWBAND

They are back, better than ever: SELECTABEATS SHOWBAND HOLLANDS FINEST!

SELECTABEATS SHOWBAND, voorheen bekend als 2famouscrw verovert de muziekscene met een ongeëvenaard nieuw concept, frisse artiesten en een verandering van naam en management. King Selecta (Sanjay Autar) en JerryBase (Jerry Gajadhar) zijn begin dit jaar een nieuw concept gestart waar de focus vooral ligt op talent, kwaliteit,en uniekhheid.

 

DJ hil & pas

Beste vrienden Hyl & Pas (Hylke en Pascal) zijn als DJ duo inmiddels zo’n 15 jaar bezig met het produceren en draaien van House muziek. De geboren Barinezen waren voorheen bekend als House4Pleasure. Onder die naam hebben de mannen een aantal succesvolle events georganiseerd in Baarn en omstreken. Met hun energieke en vooral herkenbare house tunes weten ze iedere dansvloer naar hun hand te zetten. Hyl & Pas kunnen niet
wachten om te debuteren op het Baarnse All Together Festival!

DJ BINZO

DJ Binzo;  Akash, terug on stage, bekend van het concept “We Love House” later als “Excite events” op diverse locaties waaronder Petershof Baarn, café de Karseboom, café Sonja (nu café Nieuw Baarn), Koninginne/Koningsdagen. Met zijn evenement-concept Excite Events heeft hij vele successen behaald, onder meer in de, De Boemerang, De Vorstin, Club Rex, Theater de Speeldoos, het Alltogether festival en op andere locaties. 

Passie is Eclectic, Moombahton, Electro en meer. Met ritmische en melodieuze House en Urban stijlen trekt hij het publiek de feestelijke sfeer in. 

camille janszen

Muziek is bijna vanaf de geboorte onmisbaar in m’n leven. Als zoon van een geluidseditor en saxofonist is muziek me met de paplepel ingegoten. Tijdens m’n lagere schoolperiode luisterde ik veel naar de zeezenders.

Vanaf m’n 13e werd ik gevraagd om de muziek te verzorgen op schoolfeesten. Snel daarna maakte ik m’n eerste radioprogramma’s.

De jaren 80 stonden voor mij geheel in het teken van muziek en radio. Eind jaren 70 werd ik winkelhulp bij de Discotiek. Van 1982 tot en met 1989 werkte ik full time in een platenwinkel in Bussum. In de weekends draaide ik in het hele land bij verschillende drive-in shows, was ik vaste club DJ in The Old Inn en andere discotheken en jeugdcentra. Verder verzorgde ik programma’s bij diverse radiostations waaronder Digitaal FM. Hoogtepunt in m’n radioloopbaan was een gastoptreden bij het station KIX Country 104 in St. Louis in de VS met 2,5 miljoen luisteraars.

Ik heb sinds 24 jaar een Crossmedia bedrijf, doe onder meer inspreekwerk, maak audiovisuele producties, zoals instructievideo’s en draai nog regelmatig. Mijn radioprogramma Hits From The Heartland wordt wekelijks op 40 radiostations en streams in zeven landen uitgezonden.

 

2024

foodtrucks

Ook dit jaar zijn er weer diverse Foodtrucks aanwezig op het AllTogether festival.

Beide dagen kun je onze overheerlijke hapjes en drankjes proeven uit onze foodtrucks.  Geniet van o.a. traditioneel Surinaams schaafijs, lekkere koffie en bijzondere gerechten en lekkere drankjes uit alle windstreken! Zien we je ook op het festival? 

Over het

Alltogether festival

Jaarlijks organiseert de stichting Sandesh Baarn (boodschap) Baarn het populaire Alltogether festival in het eerste weekend van juni. Intussen is het festival uitgegroeid tot één van de grootste festivals in Baarn en omgeving. Zo’n 4000 – 5000 duizend bezoekers vanuit het hele land brengen een dagje, een weekendje gezellig door op dit festival. De activiteiten op dit festival is heel divers, bezoekers uit alle lagen van de samenleving, genieten in een ongedwongen gemoedelijke en gezellige sfeer.

Help onze stichting

Word vrienden van het alltogether festival