ALLTOGETHER FESTIVAL

LINE-UP 2024

LINE-UP

VIJDAG 31 mei

 • 17:00 – inloop
  DJ / VJ
 • 18:00 – 19:30
  19 Stone Juicer
 • 19:30 – 20:00
  DJ / VJ 
 • 20:00 – 21:30 
  BULLUK – XL
 • 20:00 – 21:30 
  DJ / VJ (verzoek nummers)
 • 22:00 – 23:30
  Status Quotes – (More than a tribute band)

LINE-UP

ZATERDAG 1 JUNI

 • 13:00 – 15:00
  JEUGDFESTIVAL MET KELLY TIMMERS
  COLOUR GIRLS |  STG HAPPY KIDS – HAPPY PEOPLE
 • 15:15 – 16:30
  Royal Ramonas m.o.a.
  Arnoud Holsboer
 • 16:30 – 17:00
  RR Brassband (to be confirmed)
 • 17:00 – 18:30
  TRAFASSI m.o.a.
  Edgar Burgus & full showband
 • 18:30 – 18:45
  Dance act (to be confirmed)
 • 18:45 – 20.00
  Live Band (t.b.a)
 • 20:00 – 21:15
  2 Famous Selectabeats m.o.a.
  King Selecta – ZUB – Rani-Ashley – Damien – Kashhb 
  & full live showband
 • 21:15 – 21:50
  VJ/DJ 
 • 22:00 – 23:30
  SURPRISE ACT 

19 Stone Juicer


19 Stone Juicer

19 Stone Juicer is een Baarnsche rock-popband bestaande uit drie muzikanten, gitarist (René van de Meehn, (bassist) Arthur Van Rossum en (drummer/zanger) Wim Stolp.

19 Stone Juicer is in 2021 opgericht en de band speelt voornamelijk rock en popmuziek van de 70’s en 80’s. Legendarische nummers van onder andere ZZ Top, CCR, Bruce Springsteen, Dire Straits, Eric Clapton, The Rolling Stones en de Golden Earring.

19 Stone Juicer probeert iets goeds neer te zetten om de luisteraars te laten genieten waarbij het plezier in het maken van muziek met elkaar, voorop staat. In het afgelopen jaar heeft de band op verschillende festivals mogen staan. Vrijdag 31 mei 2024 zal 19 Stone Juicer het Alltogether festival in de Pekingtuin in Baarn openen.


Let’s rock together!

BULLUK - XL

BULLUK, Dé band voor onvervalste LIVE Pop/Rock muziek
 
BULLUK is een bekende en ervaren band in het midden van het land. Deze succesvolle band, bestaande uit vijf doorgewinterde muzikanten, speelt al sinds 2001 allerlei bekende Pop/Rock-nummers. De laatste jaren is het repertoire zelfs nog allrounder geworden zodat ook een breder publiek wordt bereikt. Naast de classic pop/rock nummers heeft de band ook het “Bulluk.nl” repertoire met daarin allerlei onvervalste Nederlandstalige pop/rocknummers. En naast De Dijk of The Scene, is dat ook van Dik Hout, het Goede Doel en Bløf.
 
Interactie met het publiek is de kick voor de bandleden en dat leidt bij optredens eigenlijk vanzelfsprekend tot een mooi en enthousiast resultaat. De toegiften zijn daardoor allang een soort van standaard geworden en leiden voor zowel de bandleden als het publiek tot een mooie hoogtepunt van een lekker optreden.
 
Leadzanger/gitarist Ronald Seure bouwt met zijn aanstekelijke zang niet alleen de sfeer op, maar brengt deze ook naar een climax toe met covers van o.a. AC/DC, Alice Cooper en Uriah Heep. De zeer solide basis wordt gevormd door Paul van der Laan op bas en Mark van Rooij op drums. Alleen al bij de Golden Earring en Herman Brood songs loopt die trein als gesmeerd doordat ze elkaar feilloos aanvoelen. En bij nummers van Pink Floyd, The Police, Van Halen, Deep Purple en Kane neemt Gitarist Karel Jansen de solo’s en riffs voor zijn rekening. Tot slot legt toetsenman Marc Hinfelaar er nog een sausje overheen met zijn Hammond-, piano- en synthsklanken, en is er solowerk bij bijvoorbeeld Skandal of Pink Floyd, Deep Purple of Joe Cocker.
Bulluk is een onvervalste stageband op het gebied van classic pop/rockmuziek en zorgt ervoor dat het publiek “waar voor zijn geld” krijgt.
 
De Dijk Tribute wordt ook gedaan door BULLUK . Samen met de MindFunk Horns vormen we de band Laaiend Vuur en spelen we alle hits van de Dijk .
 

Status Quotes

More than a tribute band

Four men: two guitars, bass and drums. With a mission to honour the music of Status Quo, which they all admired and grew up with. Especially the era when Quo became famous as the Frantic Four. You wanna hear songs that Quo never played live? The biggest hits? Or a complete album? Status Quotes delivers it. They are more than a tributeband, they take you into an unbelievable journey of 12-bar-boogierock! For the latest news, photos and much more: follow us on Facebook!

Relive those classic Status Quo years 

The 12-bar-boogie really flows through their veins. With the highest respect for the original sound and with musical craftsmanship they play famous Quo-hits as well as deep albumcuts. Quo the way Quo ought to sound.

The authentic Quo-sound

Status Quotes have specialised in playing the Quo repertoire. The classic Quo line-up with Rossi, Parfitt, Lancaster and Coghlan, got world famous in the seventies, and the band is still going strong today!

 

John “Rhino” Edwards, Status Quo’s bass player since 1986:
“Best Quo band I have heard”

jeugdfestival met kelly timmers

Ook dit jaar zal Kelly Timmers het jeugdfestival verzorgen. Er is van alles te doen voor kinderen: schminken, dansen, zingen en misschien wel op het podium staan! 

Kelly Timmers Entertainment is opgericht in 2009 door Kelly van de Pol – Timmers. Zij studeerde in 2009 af aan Lucia Marthas Institute For Performing Arts te Amsterdam opleiding podium kunstenaar en opleiding docentdans.

Veel ervaringen in het werkveld en een grote passie voor vele vormen van entertainment hebben geleid tot het oprichten van Kelly Timmers Entertainment. In samenwerking met professionele en afgestudeerde dansers, zangers, dj’s, muzikanten, dansdocenten en entertainers verzorgt Kelly Timmers entertainment het gewenste spektakel geheel op maat.

Kelly Timmers Entertainment staat voor: Live entertainment met een persoonlijk aanpak, geheel naar wens en voor een zo groot mogelijk publiek met als kernwoorden: Enthousiast, Professioneel, Flexibel, Spetterend en met volle overgave..

Royal Ramonas

Intro

Royal Ramonas, complete coverband! Van Rock and Roll tot Soul, van Country tot Evergreens! Aangevuld met Potjo2 en Lagu2!

trafassi

Trafassi is misschien wel de bekendste Caribische band van NL.  De coverband rond zanger-percussionist Edgar ‘Bugru’ Burgos.
Trafassi speelt een mengeling van Caribische stijlen, top 40-hits en eigen materiaal.

Trafassi scoorde een grote hit met “Wasmasjien” welke in 1985 ruim 8 weken in de Nederlandse Top40 stond en de 10e plaats als hoogste notering had.

Zowel in de jaren ’80 als ’90 was Trafassi de meest succesvolle Surinaamse band in Nederland. In 2010 deed de band een theatertournee ter gelegenheid van het dertigjarig jubileum.

De bedoeling van de band is om de Nederlandse showbizz een tropische, Caribische dimensie te geven. Zij doen dit met een gevarieerd repertoire van Surinaams, Antilliaanse en Nederlands met merengue, kaseko, salsa, zouk, calypso en vele andere ritmes.

2 famous selecta beats

 

All-round music & showband

Deze muziekformatie bestaat uit 10 ervaren bandleden. “Ons gezamenlijke doel is om mede door onze muzikale invulling van uw evenement een groot succes te maken”. “Wij hebben brede interesse en spelen dan ook diverse muziekstijlen zoals Bollywood-hindipop, bhangra, Surinaams (chutney, kawina, kaseko), Caribbean (soca, zouk, latin, reggaeton, reggae), West-Indian, Urban-pop en ook Nederpop in een Caribische omlijsting. In een paar woorden samengevat”:

“Aziatisch-Caribische gezelligheid”

DJ BINZO

DJ Binzo;  Akash, terug on stage, bekend van het concept “We Love House” later als “Excite events” op diverse locaties waaronder Petershof Baarn, café de Karseboom, café Sonja (nu café Nieuw Baarn), Koninginne/Koningsdagen. Met zijn evenement-concept Excite Events heeft hij vele successen behaald, onder meer in de, De Boemerang, De Vorstin, Club Rex, Theater de Speeldoos, het Alltogether festival en op andere locaties. 

Passie is Eclectic, Moombahton, Electro en meer. Met ritmische en melodieuze House en Urban stijlen trekt hij het publiek de feestelijke sfeer in. 

SURPRISE SURPRISE

De Slot act van deze avond wordt nog even niet bekend gemaakt……

Mysterie guest (complete band or ……(?)

2024

brocante- & kunstmarkt

Dit jaar voegt het festival iets extra’s toe: een brocante- en kunstmarkt. Hier kunnen bezoekers op zoek gaan naar bijzondere schatten en unieke vintage items, terwijl ze genieten van de muziek en sfeer van het festival. De brocantemarkt past perfect bij de sfeer van het festival, waar gezelligheid en diversiteit centraal staan.

Of je nu een liefhebber bent van muziek, lekker eten of vintage spulletjes, het Alltogether festival biedt voor elk wat wils. Kom en ervaar zelf de gezellige en ongedwongen sfeer van dit unieke evenement. We hopen je te verwelkomen op het festival!

Over het

Alltogether festival

Jaarlijks organiseert de stichting Sandesh Baarn (boodschap) Baarn het populaire Alltogether festival in het eerste weekend van juni. Intussen is het festival uitgegroeid tot één van de grootste festivals in Baarn en omgeving. Zo’n 4000 – 5000 duizend bezoekers vanuit het hele land brengen een dagje, een weekendje gezellig door op dit festival. De activiteiten op dit festival is heel divers, bezoekers uit alle lagen van de samenleving, genieten in een ongedwongen gemoedelijke en gezellige sfeer.

Help onze stichting

Word vrienden van het alltogether festival