ALLTOGETHER FESTIVAL

LINE-UP 2023

LINE-UP

VIJDAG 2 JUNI

 • 18:30 – 19:30
  MINDFUNK
 • 20:00 – 21:30 
  THE POLICED
 • 22:00 – 23:30
  EXTAZZ
 •  

LINE-UP

ZATERDAG 3 JUNI

 • 13:00 – 15:00
  JEUGDFESTIVAL MET KELLY TIMMERS
  AYANA | ESTHER | FENNA RAMOS
 • 15:30 – 16:30
  MONKEY REVOLUTION
 • 16:45 – 17:15
  ROYAL
 • 18:00 – 19:30
  TRAFASSI
 • 20:00 – 21:15
  DREAMZZ ft. SADHANA LILA
 • 21:00 – 21:30
  VJ/DJ AKKIEBINZO
 • 22:00 – 23:30
  JOHNNY & THE MOONSHOTS

mindfunk

MindFunk is in 2018 opgericht door muziekanten uit Ede en Utrecht. Doel was om een act neer te zetten met een maximaal dansbaar repertoire. En dat is gelukt!

Met een driekoppige blazerssectie en met vierstemmige zang schakelt MindFunk moeiteloos tussen hitklassiekers uit het soul- en disco tijdperk. Maar ook hedendaagse funk en soul staan op de setlist. Daarmee is een avondje MindFunk voor iedereen een feest van herkenning en vol verrassing.

Let’s groove tonight!

the policed

Tributeband The Policed brengt de muziek, dynamiek en energie van de legendarische band The Police terug op het podium.

Begin jaren tachtig was The Police de populairste band ter wereld. Met een totaal vernieuwende visie op pop en punk, melodie en ritme wisten Sting, Andy Summers en Stewart Copeland binnen korte tijd de wereld te veroveren. Iedereen die begin jaren tachtig een tiener was herinnert zich nog de impact van hun eerste platen Outlandos d’Amour, Regatta de Blanc en die eerste verrassend klinkende singles;  Roxanne, Message in a Bottle, Can’t Stand Losing You, So Lonely en zo voort…

Het is inmiddels meer dan tien jaar geleden dat de echte The Police hun reunion tour afsloot. Tributeband ‘The Policed’ brengt met drie getalenteerde muzikanten, Anton Arema (zang/bas) Barth de Klerk (gitaar/zang) en Kees de Jong (drums/percussie) die energie, muzikaliteit en dynamiek

Extazz

De muziekformatie Extazz bestaat uit 10 top muzikanten die allemaal hun sporen wisten te verdienen in verschillende topformaties in Nederland, maar ook op Curacao en Aruba. Door de vele jaren ervaring en kwaliteit van ieder een van de muzikanten, is het wel zeker dat Extazz aan al uw wensen en verwachtingen zal voldoen. Ondanks de midden grote bezetting weet Extazz zich altijd te onderscheiden met een sterke ritmische en melodische sectie. De muzikanten van Extazz zorgen voor een geweldige begeleiding van de drie allround zangers die zeker in staat zijn om het publiek in een extase te brengen. Het bereiken van een heuse muzikale extase wordt zeker niet uitgesloten. Zo’n muzikale extase zou je toch niet willen missen. 

jeugdfestival met kelly timmers

Ook dit jaar zal Kelly Timmers het jeugdfestival verzorgen. Er is van alles te doen voor kinderen: schminken, dansen, zingen en misschien wel op het podium staan! 

Kelly Timmers Entertainment is opgericht in 2009 door Kelly van de Pol – Timmers. Zij studeerde in 2009 af aan Lucia Marthas Institute For Performing Arts te Amsterdam opleiding podium kunstenaar en opleiding docentdans.

Veel ervaringen in het werkveld en een grote passie voor vele vormen van entertainment hebben geleid tot het oprichten van Kelly Timmers Entertainment. In samenwerking met professionele en afgestudeerde dansers, zangers, dj’s, muzikanten, dansdocenten en entertainers verzorgt Kelly Timmers entertainment het gewenste spektakel geheel op maat.

Kelly Timmers Entertainment staat voor: Live entertainment met een persoonlijk aanpak, geheel naar wens en voor een zo groot mogelijk publiek met als kernwoorden: Enthousiast, Professioneel, Flexibel, Spetterend en met volle overgave..

Monkey revolution

Monkey-Revolution is een Nederlandse rockband. In 2022 brachten ze hun debuut-EP ‘A Blue Moon Rises’ uit.

Het begon allemaal als een klein project van de broers Chris en Lucas van Ommen. Hun ambitie groeide en ze besloten een album te maken. Ze begonnen met hun eerste single ‘God, Won’t You Save Me?’ die ze op Spotify hebben uitgebracht.

In juli 2021 hadden ze hun eerste optreden en stelden ze de rest van de band samen. Ze kregen gezelschap van hun zusje Julia, klasgenootje Yanna Buist en schoolvriend Bodi van der Heijden. Ze besloten dat dit hun vaste line-up zou worden.

trafassi

Trafassi is misschien wel de bekendste Caribische band van NL.  De coverband rond zanger-percussionist Edgar ‘Bugru’ Burgos.
Trafassi speelt een mengeling van Caribische stijlen, top 40-hits en eigen materiaal.

Trafassi scoorde een grote hit met “Wasmasjien” welke in 1985 ruim 8 weken in de Nederlandse Top40 stond en de 10e plaats als hoogste notering had.

Zowel in de jaren ’80 als ’90 was Trafassi de meest succesvolle Surinaamse band in Nederland. In 2010 deed de band een theatertournee ter gelegenheid van het dertigjarig jubileum.

De bedoeling van de band is om de Nederlandse showbizz een tropische, Caribische dimensie te geven. Zij doen dit met een gevarieerd repertoire van Surinaams, Antilliaanse en Nederlands met merengue, kaseko, salsa, zouk, calypso en vele andere ritmes.

DREAMzZ FT. SADHANA LILA

DREAMzZ met gast optreden van Diva SADHANA LILA

Sadhana ooit begonnen in de Engelstalige rockscene, 5 jaar toegewijd member geweest van 2famouscrw bekend van o.a de hit “Babydoll”, heeft veel fans van jong tot oud, heeft in binnen- en buitenland opgetreden, verschillende albums uitgebracht en heeft in grote zalen gestaan met bekende artiesten.

All-round music & showband 𝗗𝗿𝗲𝗮𝗺𝘇𝗭

“𝘔𝘜𝘚𝘐𝘊 𝘛𝘏𝘈𝘛 𝘔𝘈𝘒𝘌𝘚 𝘠𝘖𝘜𝘙 𝘋𝘙𝘌𝘈𝘔 𝘌𝘝𝘌𝘕𝘛”

Deze muziekformatie bestaat uit 10 ervaren bandleden. “Ons gezamenlijke doel is om mede door onze muzikale invulling van uw evenement een groot succes te maken”. “Wij hebben brede interesse en spelen dan ook diverse muziekstijlen zoals Bollywood-hindipop, bhangra, Surinaams (chutney, kawina, kaseko), Caribbean (soca, zouk, latin, reggaeton, reggae), West-Indian, Urban-pop en ook Nederpop in een Caribische omlijsting. In een paar woorden samengevat”:

“Aziatisch-Caribische gezelligheid”

DJ BINZO

DJ Binzo;  Akash, terug on stage, bekend van het concept “We Love House” later als “Excite events” op diverse locaties waaronder Petershof Baarn, café de Karseboom, café Sonja (nu café Nieuw Baarn), Koninginne/Koningsdagen. Met zijn evenement-concept Excite Events heeft hij vele successen behaald, onder meer in de, De Boemerang, De Vorstin, Club Rex, Theater de Speeldoos, het Alltogether festival en op andere locaties. 

Passie is Eclectic, Moombahton, Electro en meer. Met ritmische en melodieuze House en Urban stijlen trekt hij het publiek de feestelijke sfeer in. 

johnny & the moonshots

Vintage instrumenten en versterkers, nostalgische outfits en een uitgekiend repertoire! Johnny & The Moonshots doen de onstuimige jaren 50 en wilde jaren 60 herleven. Met de beste songs van de helden van toen, maken deze door de wol geverfde muzikanten er een feest van om nooit te vergeten!

Johnny & The Moonshots brengen een spetterend optreden vol authentieke Rock ’n’ Roll -songs uit de 50’s en 60’s. Van Chuck Berry tot the Monkees, van Jerry Lee Lewis tot The Rolling Stones; deze band zorgt ervoor dat het dak er gegarandeerd af gaat!

Johnny & The Moonshots is ontstaan uit drie bands die in Baarn en omgeving al flink aan de weg timmerden: Souk Ma Lens, The Rocking Explosions en Motel ’35. De bandleden kwamen elkaar tegen bij een gezamenlijk optreden en besloten een nieuw project te starten, waarmee ze uitsluitend repertoire spelen van de helden uit hun jeugd!

2023

brocante- & kunstmarkt

Dit jaar voegt het festival iets extra’s toe: een brocante- en kunstmarkt. Hier kunnen bezoekers op zoek gaan naar bijzondere schatten en unieke vintage items, terwijl ze genieten van de muziek en sfeer van het festival. De brocantemarkt past perfect bij de sfeer van het festival, waar gezelligheid en diversiteit centraal staan.

Of je nu een liefhebber bent van muziek, lekker eten of vintage spulletjes, het Alltogether festival biedt voor elk wat wils. Kom en ervaar zelf de gezellige en ongedwongen sfeer van dit unieke evenement. We hopen je te verwelkomen op het festival!

Over het

Alltogether festival

Jaarlijks organiseert de stichting Sandesh Baarn (boodschap) Baarn het populaire Alltogether festival in het eerste weekend van juni. Intussen is het festival uitgegroeid tot één van de grootste festivals in Baarn en omgeving. Zo’n 4000 – 5000 duizend bezoekers vanuit het hele land brengen een dagje, een weekendje gezellig door op dit festival. De activiteiten op dit festival is heel divers, bezoekers uit alle lagen van de samenleving, genieten in een ongedwongen gemoedelijke en gezellige sfeer.

Help onze stichting

Word vrienden van het alltogether festival