ALLTOGETHER FESTIVAL

LINE-UP 2023

VRIJDAG 2 JUNI

LINE-UP

  • 18:30 – 19:30
    MINDFUNK

  • 20:00 – 21:30 
    THE POLICED

  • 22:00 – 23:30
    EXTAZZ

mindfunk

MindFunk is in 2018 opgericht door muziekanten uit Ede en Utrecht. Doel was om een act neer te zetten met een maximaal dansbaar repertoire. En dat is gelukt!

Met een driekoppige blazerssectie en met vierstemmige zang schakelt MindFunk moeiteloos tussen hitklassiekers uit het soul- en disco tijdperk. Maar ook hedendaagse funk en soul staan op de setlist. Daarmee is een avondje MindFunk voor iedereen een feest van herkenning en vol verrassing.

Let’s groove tonight!

the policed

Tributeband The Policed brengt de muziek, dynamiek en energie van de legendarische band The Police terug op het podium.

Begin jaren tachtig was The Police de populairste band ter wereld. Met een totaal vernieuwende visie op pop en punk, melodie en ritme wisten Sting, Andy Summers en Stewart Copeland binnen korte tijd de wereld te veroveren. Iedereen die begin jaren tachtig een tiener was herinnert zich nog de impact van hun eerste platen Outlandos d’Amour, Regatta de Blanc en die eerste verrassend klinkende singles;  Roxanne, Message in a Bottle, Can’t Stand Losing You, So Lonely en zo voort…

Het is inmiddels meer dan tien jaar geleden dat de echte The Police hun reunion tour afsloot. Tributeband ‘The Policed’ brengt met drie getalenteerde muzikanten, Anton Arema (zang/bas) Barth de Klerk (gitaar/zang) en Kees de Jong (drums/percussie) die energie, muzikaliteit en dynamiek

Extazz

De muziekformatie Extazz bestaat uit 10 top muzikanten die allemaal hun sporen wisten te verdienen in verschillende topformaties in Nederland, maar ook op Curacao en Aruba. Door de vele jaren ervaring en kwaliteit van ieder een van de muzikanten, is het wel zeker dat Extazz aan al uw wensen en verwachtingen zal voldoen. Ondanks de midden grote bezetting weet Extazz zich altijd te onderscheiden met een sterke ritmische en melodische sectie. De muzikanten van Extazz zorgen voor een geweldige begeleiding van de drie allround zangers die zeker in staat zijn om het publiek in een extase te brengen. Het bereiken van een heuse muzikale extase wordt zeker niet uitgesloten. Zo’n muzikale extase zou je toch niet willen missen. 

2023

brocante- & kunstmarkt

Dit jaar voegt het festival iets extra’s toe: een brocante- en kunstmarkt. Hier kunnen bezoekers op zoek gaan naar bijzondere schatten en unieke vintage items, terwijl ze genieten van de muziek en sfeer van het festival. De brocantemarkt past perfect bij de sfeer van het festival, waar gezelligheid en diversiteit centraal staan.

Of je nu een liefhebber bent van muziek, lekker eten of vintage spulletjes, het Alltogether festival biedt voor elk wat wils. Kom en ervaar zelf de gezellige en ongedwongen sfeer van dit unieke evenement. We hopen je te verwelkomen op het festival!

Over het

Alltogether festival

Jaarlijks organiseert de stichting Sandesh Baarn (boodschap) Baarn het populaire Alltogether festival in het eerste weekend van juni. Intussen is het festival uitgegroeid tot één van de grootste festivals in Baarn en omgeving. Zo’n 4000 – 5000 duizend bezoekers vanuit het hele land brengen een dagje, een weekendje gezellig door op dit festival. De activiteiten op dit festival is heel divers, bezoekers uit alle lagen van de samenleving, genieten in een ongedwongen gemoedelijke en gezellige sfeer.

Help onze stichting

Word vrienden van het alltogether festival