Aanmeld
pagina

help mee

meld je aan

Ieder jaar weer is het Alltogether festival een succes dankzij de inzet van onze vrijwilligers, artiesten en standhouders. Op deze pagina is er de mogelijkheid je aan te melden voor het komende jaar. 

Aanmelden als band? Dat kan! Het festivalorganisatiecomité zal beoordelen of jouw aanvraag aansluit bij het programma van het festival.

Er zijn verschillende vrijwilligersfuncties beschikbaar, zoals bardienst, kassa en informatiebalie. Als vrijwilliger kun je ervoor kiezen om gedurende het hele festival te werken of slechts een deel ervan.

Ook kun je je aanmelden als standhouder. Er zijn verschillende opties beschikbaar voor standhouders, zoals foodtrucks of informatiestandjes.

Dit jaar voegt het festival iets extra’s toe: een brocantemarkt. Hier kunnen bezoekers op zoek gaan naar bijzondere schatten en unieke vintage items, terwijl ze genieten van de muziek en sfeer van het festival. De brocantemarkt past perfect bij de sfeer van het festival, waar gezelligheid en diversiteit centraal staan.

Of je nu een liefhebber bent van muziek, lekker eten of vintage spulletjes, het Alltogether festival biedt voor elk wat wils. Kom en ervaar zelf de gezellige en ongedwongen sfeer van dit unieke evenement. We hopen je te verwelkomen op het festival!

Help onze stichting

word vrienden van het alltogether festival