Programma 2022

WAT.EEN.GEWELDIG.FESTIVAL !!

The day after,

Eerlijk gezegd zitten we (beetje moe, dat wel) na te genieten van een heerlijk en super geslaagd festival !!
Het terrein zag er fantastisch uit in de nieuwe opstelling met een nieuwe bar, vele foodtrucks toiletwagen mooi afgeschermd en een divers, uitgebreid terras.

Ook het podium was in de diepte met 2 meter verlengd met dank aan @hubo, @ronaldseure @loovision.

Vrijdag begon het tribute feest en wat hebben een fantastische avond gehad; @Dennis Alberti beet de spits af met een mooi eerbetoon aan Rob de Nijs, @Bulluk speelde met verve en overtuiging het repertoire van de Dijk ondersteunt door de Mindfunk Horns en een slepende accordeon. Als slot een oude bekende: Undercover de ongeëvenaarde Rolling Stones  tributeband, die als je je ogen even dichtdeed het idee gaven dat ‘de echte’ als voorloopje op volgende week al in Baarn optraden.

Zaterdag begonnen met de traditionele kindermiddag olv @kellytimmers die ons elk jaar weer weet te verrassen met een 2 uur durende show met vele bekende artiesten als @AnneAppelo , @Ayana en @Unity waar zelfs kinderen uit Leersum en Delft waren

gekomen ! Vele kinderen (met hun ouders) waren naar het festivalterrein gekomen.

Ook turnvereniging @Vita2000 was aanwezig met hun Tumblingbaan waar de kinderen onder begeleiding van 4 zeer enthousiaste leraressen konden sporten.

De muziek begon weer om 15.45 uur The LDE met heerlijke zoete afrikaanse reggae dat het massaal opgekomen publiek wel kon bekoren.

Direct daarna was het de beurt aan @dirty Harry & the magnum horns  die Rock & Roll in een ouderwets jasje speelden. Gespeeld met overtuiging en veel liefde voor de muziek.

Onverwacht kwam ook wethouder @HugoPrakke langs om zijn oude helden van @Trafassi te bekijken en was gelijk bereidt om op het podium wat mooie woorden te spreken over het festival en haar organisatie.

Trafassi met zanger Edgar Burgos, je kunt er niet omheen al had je het graag. Met zijn aanstekelijke praatjes, zijn gulle lach en heerlijke band weet hij het eerst afwachtende publiek tot aan de rand van het podium te krijgen, ze dansjes te laten te doen en mee te laten zingen.

Ook de kinderen mochten op het podium mee dansen. Toen de organisatie na een uur vanaf de zijkant aangaf dat de speeltijd erop zat, lachte hij vriendelijk naar diezelfde zijkant en speelde nog gezellig een half uurtje door 😊

Na deze happening had @Latino BM Royale de ondankbare taak om dit te overtreffen, maar met hun aanstekelijk latin sound slaagden ze daar wonderwel in en je zag het publiek al dansend genieten.

… en toen, tja en toen Massada waar vele mensen ook voor gekomen waren. Door technische problemen (waar zeker ‘onze’ geluidsleverancier @Dewasound niets aan kon doen !!) kwam het optreden niet van de grond. Hoewel de band het akoestisch probeerde op t lossen was het toch een teleurstelling dat het festival zo moest eindigen.

Maar ondanks deze teleurstelling hebben we een prachtig festival gehad, zijn we dankbaar dat jullie allemaal gekomen zijn en het weer is gelukt om zonder enige wanklank een muziekfeest te organiseren waar de @gemeentebaarn trots op mag zijn !!

Wij danken jullie bezoekers, al onze fantastische vrijwilligers, sponsoren, fondsen, donateurs en iedereen die ons een warm hart toedraagt voor het mogelijk maken van 20ste editie van het Alltogether festival.

Tot volgend jaar.

Team Sandesh / Alltogether Festival